18.13


Utsikten ifrån vårt lilla boende! Imorgon är det ny månad och det ska bli min nyttiga månad. Nu ska jag verkligen ta tag i det här och främst i mig själv. Göra nyttiga matlådor och hoppa över allt onyttigt så gott det går. Inga förbud men näst intill! Så nu måste jag iväg till affären för att köpa bättre frukost - chokladgröt! Träningen får vänta lite, först måste jag bli ordentligt frisk. På torsdag kommer Ebba och till helgen kommer Hanna, så kul! Sen dröjer det inte länge förens familjen kommer upp. Har även börjat kika på en ny tatuering och till våren vill jag ljusa upp mitt hår lite så ska boka in en tripp hem i början på mars. Jag tycker februari och mars annars är några av årets tråkigaste månader men här uppe känns det inte som det gör hemma. Dessutom förlängs våra arbetsdagar med en timme från och med 6e februari och mitt schema består mestadels av fem pass och en ledig dag så kommer bli en riktig jobbmånad. Nu ska jag få något litet i magen innan jag måste iväg! Har i princip sovit bort hela dagen och känner mig äntligen piggare
Allmänt | | Kommentera

31eÄven fast man lever i ett semesterparadis så kan jag inte låta bli att längta efter värme och sol. Funderar på om en weekend i Paris till våren med mamma eller något liknande. Annars då? Har fortfarande feber och får stanna hemma idag igen. Ska sova bort hela dagen och hoppas att jag vaknar frisk och glad imorgon! 
Allmänt | | Kommentera

22:44


Aldrig varit så slut efter en arbetsdag. Det gör ont i varenda kroppsdel och jag vill inget hellre än att gå och lägga mig medan alla andra ska ut och slå klackarna i taket. Istället så har Elin och jag myskväll med mörkchoklad och äppeljuice, lyxlördag. Febern är tillbaka och halsen är värre än tidigare. Har träningsvärk i ryggen av allt hostande till och med. Men annars har dagen varit bra! Fick mitt första snöstjärnekort av en jättego familj och trots att det var ett långt pass så gick tiden väldigt fort. Nu ska jag sova, natti! 
Allmänt | | Kommentera
Upp