23:28

Hallå! Fick åka iväg med William till vårdcentralen igår eftermiddag och det visade sig vara halsfluss ännu en gång, stackarn. Ungefär såhär såg det ut på toppen när jag smet vid ett tiden, hur fint som helst! Idag kan jag tänka mig att det såg precis likadant ht men solen når inte ner till norrliften än på ett tag. Imorgon är det liftkamp så det är bäst jag lägger ifrån mig telefonen och försöker få lite sömn! Godnatt ❤
Allmänt, Sälen | | Kommentera

23:26

Det här kan ha varit den finaste morgonen på hela vintern och vi tog vara på de till max! Tror aldrig jag kommer tröttna på det här.
 
Jag kan inte somna. Jag har aldrig varit en person som har svårt för att somna men de senaste nätterna har jag inte kunnat stänga av tankebanorna utan endast grötat ner mig ännu mer. Jag längtar till skidskolan, jag längtar efter zumba, jag längtar hem till mamma och pappa, jag längtar efter sommaren, jag längtar efter Elvis, jag längtar efter mina vänner, jag längtar efter allt. Finns så mycket som jag längtar efter just nu att jag nästan glömmer bort att leva här och nu. Min vardag är andras semester, hur lyxigt är inte de? Jag vill så mycket så jag vet inte längre vart jag ska börja. Jag förstår inte hur svårt de ska vara att stanna upp, ge sig själv en klapp på axeln och vara nöjd med tillvaron för en liten stund. Varför börjar jag alltid jobba mot nästa mål så fort jag klarat av de tidigare? 
 
Jag har iallafall bestämt mig för att åka hem nästa helg för att få en liten paus och mysa lite med familjen. Kanske lyckas jag lista ut vad det är som egentligen håller mig vaken om nätterna och börjar ställa rätt frågor till mig själv eller så kanske jag känner mig nöjd för ett litet tag. Nu tror jag att jag är alldeles för trött för att komma fram till något iallafall haha.
 
Nu har jag två jobbveckor i liften innan det är dags för skidskola igen och imorgon är jag ledig! Så ska passa på att sova ut och försöka få några åk i benen innan det är dags för afterski, wii! 
Allmänt, Tankar | | Kommentera

Nyårslöften

Mina mål med 2017 är: 
 
Att sluta klanka ner på mig själv
Jag är bra, precis som jag är
 
Våga ta för mig mer
Vill jag, så kan jag
 
Fira allt som går att firas
Nu har jag missat alla svenska traditioner och högtider i snart två år. 2017 ska firas ordentligt!
 
Fram med kameran
Sluta skämmas, våga föreviga ögonblick 
 
Träna mer regelbundet 
Minst 3 gånger i veckan oavsett om jag är i Sälen, på hemmaplan eller någon annanstans 
 
 
Allmänt, Dagbok, Livet, Tankar | | Kommentera
Upp