Utomhushousen

(null)
Godmorgon önskar Klara<3 med bubbel i högsta hugg! Helt rätt & svinpepp.

(null)
Skumpafrulle. Åt tills det inte fick plats mer. Allt för en stabil fylla!

(null)
(null)
Vår alldeles egna partypingla & glädjespridare! Gulle!!

(null)
Helt klara & redo. Drog tre snabba shots och sen var festen igång! 

(null)
Och som prognosen lova så kom regnet. Tror inte jag tänkte en enda sekund på vädret. Dansade konstant i publikhavet bortsett ifrån två snabba kisspauser. Hade noll tidsuppfattning och tror inte heller jag kollade på klockan mer än någon enstaka gång på hela dagen. Då har man jävligt kul! Så kul så mystory är bombat med videos och kamerarullen nästintill tom! 
Allmänt | | Kommentera

Mot sälen

(null)
Äntligen dax att åka upp och träffa favoriterna igen, som jag längtat!! Tror dom nog är ännu mer taggade än jag på att fira in våren tillsammans. Packade ihop väskan på säkert 15 minuter. Annars har dagen långt ifrån varit effektiv. Tog riktig sovmorgon med jolle som jag sen tvingade ner i en solstol. Tror Joel led varenda minut i det fina vädret, många klagomål kan man lugnt säga. Jaja imorgon ska det regna men vad gör de?
Allmänt | | Kommentera

02.10

(null)
Hallå! Vilket väder det är!! Varför kan de inte alltid vara såhär fint? Man blir ju så mycket gladare? Idag har jag dock inte hunnit bättre på fräknarna alls. Vaknade vid nio och drog mig i sängen till elva, dumt. Traskade hem ifrån läggan till mamma och pappa för att byta om och hämta bilen. Åkte direkt till Joels jobb för att vi skulle luncha men blev fast där i evigheter. Snabb lunch innan vi helg med oss Elvis och åkte en snabbis till Gullspång. Har varit lite gnällig de senaste dagarna angående att Joel inte träffat min mormor som för mig är en av mina favoritpersoner. Jag tycker också att jag är för dålig på att hälsa på men har liksom tagit ut de på honom så nu var det hans förslag och så fick de bli. Kramades, babblade lite och visade jolle runt bland växthusen en kortis innan vi vände hemåt. Dagen till ära var det zumbaton = zumba i två timmar med blandade instruktörer. Supersvettigt & svinkul! På sista låten började de bränna till ordentligt i magen och jag var tvungen att skynda mig hem då jag kände hur paniken och smärtan tog över. Och sen var det igång, ett krampanfall i magen som bara bränner och ja, krampar. De gav sig efter en timme som tur var då alla ifrån passet tidigare minus någon och plus någon hade bokat bord på Harrys. Jättetrevligt de med men nu är klockan natten och imorgon ska jag ju till sälen så bäst att krypa till kos asap!!!!!!
Allmänt | | Kommentera
Upp