22e

(null)
(null)
Förra veckan efter en fotografering med Johanna så mötte jag upp Ida som jag inte träffat på evigheter för en fika! Som jag saknat henne. Vi satt i timmar och pratade ikapp om allt som hänt sen sist. Det djonker inte dröja lika länge tills vi ses igen!
Allmänt | | Kommentera

00:31

(null)
Den här gången är både pappa och jag ombord samtidigt = dröm. Så istället för att någon annan stackare som jag egentligen skulle delat hytt med och väckt av mina hostattacker så sover jag i pappas lilla hytt! 
(null)
Fina pappa hittar man i vinbaren! 
(null)
Så fint med alla stora ljuskronor!! Vad tror du Joel? Ska vi smälla upp en sån i hallen?
(null)
Och här hittar ni mig just nu! Har precis nattkäkat och smsat lite kort med Joel så nu är det äntligen dags att sova! Måste ställa klockan på strax efter sju, något backup alarm, volymen på högsta möjliga och gömma mobilen för mig själv. Annars stänger jag alltid av alla alarm i sömnen! Det är SÅ kul att jobba i taxfreen så känns inte alls jobbigt att det bara är några timmar tills de är dags att gå upp igen. Nästan så jag börjar tro att min otur börjar vända! Godnatt 
Dagbok | | Kommentera

11e

Varje dag den här veckan har någonting krångat, bråkat och fått mig att gång på gång hata mig själv. Mest för att jag inte kan skylla på någon annan än mig själv. Är det inte det ena så är det de andra. Har säkert suttit 4 timmar totalt i endast telefonkö. Då har de inte ens blivit min tur för att bocka av ett av alla måsten. Nej när ska man få komma ikapp? Eller hitta orken att ligga ett steg före? Varför blir det alltid pannkaka av allt samtidigt? Nu har jag fått min dos för ett framöver. Sen har det också varit lite motvind ska tilläggas. Saker utanför min makt har gått åt alla håll förutom min väg. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att vinden vänder för nu är jag ändå fast på båten fram tills måndag. Knappt någon teckning, inget dagsljus utan bara äta, jobba & sova. Drömcenariot just nu att det ständigt är på gränsen till kaos så man ger järnet och tiden springer förbi. 

 Nu är det högtid att prova min nya utstyrsel. Snälla passa.
Allmänt | | Kommentera
Upp