16:16

Har lyckats få någon förkylning/ inflammation i kroppen. Det började med att ögonlocken blev svullna och börja rinna, sen kom halsen och nu gör det ont i från topp till tå. Fick massa medicin av läkaren här ombord men den hjälper inte för stunden. Så istället har jag hittat saker jag ser fram emot genom gamla bilder! Så:

(null)
Mat. Maten här ombord är inte någon favorit så alltid när jag sitter i mässen och äter de som erbjuds tänker jag på allt gott jag ska äta när jag kommer hem. Libanesiskt eller asiatiskt överlag suckar jag efter just nu! 

(null)
Längtar efter vintern mitt i sommaren? Nej, faktiskt inte men längtar efter Ebba och skidor men inte resten! Längtar mest efter någon utomhusaktivitet med glada kompisar.

(null)
Resa! Är det någonting jag bestämt mig för att prioritera så är de resor framöver. Mickan och jag har spånat på en hel del och i slutet på augusti/ september åker förhoppningsvis jag och Joel med några vänner ner till Montenegro en vecka. Så pepp!! & motivation till att arbeta. Vi är redan kort om folk så att bli sjuk kom minst sagt olägligt men jag tar tabletterna som jag ska och försöker att inte känna efter för mycket! Det hade inte suttit fel med film i sängen och sen somna på jolles bröst sen men de får vänta en vecka! Nu: jobb
Allmänt |
Upp